Z vraku blogu – zápis číslo 13

Moje drahá mi včera odjela domů do Litvínova, takže jsem teď doma sám.
Co k tomu víc říct?
Nic

Za tři hodiny budu odjíždět domů do Lípy já, a v Praze zůstává sama už jen naše fialka Karla, která to minulej tejden trošku přehnala s vodou a teď vypadá, že jí je trochu blbě. Ale já myslim, že to zvládne. Já jsem se teď přežral strašně jogurtu a je mi taky blbě.
Ale taky si myslím, že to zvládnu. I když budu mít co dělat. Byl to totiž pětsetigramový jogurt selský holandia bílý, k tomu tři rohlíky a jako zapíjení pomerančový TANG a teď mi to v žaludku bublá a tak. Což mne přivádí k tomu, že jsem dneska taky viděl takovej DVD filmeček k nový desce Marilyna Mansona, kterou jsme včera poslouchali a vůbec, du si ji pustit znova…už to jede… a ten filmeček mě tak nějak divně naladil, byl velmi sugestivní a hodně ujetej. Říkal jsem si, že mám chuť taky něco sugestivního a ujetýho udělat, ale pořád nemůžu přijít na to, co bych si vlastně představoval.
Kdyby vás něco napadlo, napište.

Tyjo, málem bych zapomněl, hlavně že tady vyprávim vo jogurtu… dal jsem si do něj ještě gyros koření, pepř černý mletý, sojovou omáčku pikantní a sůl, hodně soli… ale o tom jindy. Do Lípy jedu, kromě toho že tam budu jíst a s kamarádama se flákat po hospodách, natáčet s mým kamarádem Ringem film. V pondělí či úterý (podle toho jak nám to pude) už budu vědět víc o tom, jaký to je, běhat v těchle strašnejch vedrech po lese v obleku. A samozřejmě se o svý zážitky rád podělim. No a to bude asi už opravdu všechno. Du trhat koťátkám hlavy.