Z vraku blogu – zápis číslo 24

T88888k.
Od včerejška mám i spolubydlící.
Jmenuje se Vlasta a PiR jí řikal, že o ní dneska napíšu. Což je jasný, žejo, protože na větu Od včerejška mám i spolubydlící, jsem se těšil už od včerejška (mám spolubydlící).
Zuzanka mi psala včera z německa, dneska ráno ze sladké francie, strašně se mi líbilo jak na konci tý textovky bylo: slunce a vítr. Tyhle dvě věci mi pomáhaj představit si tu akci, jak vyjížděj z nějakýho odpočívadla, kde (jak jinak) odpočívali, svítí ostrý ranní sluníčko a fouká chladnej větřík. Až se mi tají dech. To jsem si teda myslel že budu tvrdší, batmane.

Dneska jsou v T-mobile aréně Linkin park. Vlasta spolubydlící mi příští tejden dá litr, taxem si říkal, že bych si mohl udělat tu ďábelskou radost a jít si svoje stařecký kosti vymlátit na numetalisty…ale… 800,- je 800,- a jelikož bych chcípnul do příštího týdne hlady, půjdu radši za 90,- na skvělé české southpaw . Jo a stejně mám schůzku s markem lakomým, musím vyzvednout zuzina bratra matěje a odvést ho na linkinpark a ještě mne nuselský černý kocour filip zve na vernisáž Contemporary chinese photography…takže o program budu mít i bez nějakejch vyspídovanjech tvrďáků postaráno.
Hm… ale stejně.

Jo, ještě… děte se podívat na Gurrou , má to tam pěkný.

Jo, ještě básnička o tý mý nový spolubydlící:

Vlasta balí špeky
V zátočině řeky
Doufám, že se staví
Než ji řeka splaví