Z vraku blogu – zápis číslo 35

Susan včera odfrčela do Českých Budějovic do školy a dneska se už pilně věnuje studiu.
Až se jí bojim zavolat, abych ji nevyrušil třeba u tabule, žejo, to by byl trapas, první den ve škole. Zkusim to večer.

Včera se ještě stalo několik pamětihodností… předně jsem si na zadku strááááášně rotrhl svoje nejoblíbenější oranžový kalhoty, který, jak se obávám, tímto ručník končí. Peklo. Takovejch kapes měly. Moje babička je neměla ráda, přesto je srdnatě zašívala, moje maminka je neměla ráda, stejně je dojata mou čistou nákloností k nim, prala. A teď je konec. To že jsem celej den běhal doslova s holou prdelí po městě mě ani tak netrápí. Jako spíš ta KRUTÁ jistota, že jeden z posledních talismanů mého dětství nenávratně odchází.
Ovšem, nehroutím se. Naokap. Rozhodl jsem se, že vyhledám nějakou šikovnou švadlenu, trosky jí předložím a poprosím: prosím.
Večer jsme měli s pirem pracovat na kapelovém CDromu, který už nějaký čas docela potřebuje aktualizaci. Čekal jsem na něj já, Jirka Chudoba, pak ještě Zuzka Malároic a dvě lahve vína. Dočkal jsem se jen já a jirka. Pir se přihrnul domů někdy v jednu nebo v půl, nevim. Každopádně se netvářil, že by se mu chtělo pouštět se do programování, ulehl a usnul. Ještě mi kladl na srdce, abych nevypínal věž a sfoukl svíčku aby neuhořel, což jsem učinil.
Od Zuzky M. jsem dostal tričko. Moje první tričko s kennym ze southparku. Jelikož jsme jmenovci, nabízí se to. Navíc to tričko je pěkný. Dneska si ho vemu do švejka, jestli tam půjdu. Až se budu kácet pod stůl, určitě někdo poznamená: Zabili cannyho. Parchanti.
Ještě se rozhoduju, jestli v sobotu pojedu na papírový výlet do Děčína za mým kamarádem Františkem Řezníčkem, což je výborný řízek. Láká mě to. Mám rád ty děčínský ufony. Průzkum cizích planet byl můj dětský sen. Když jsem to ve třetí třídě pantomimicky předváděl, řekla mi souška, že vzpěrač není žádný pořádný zaměstnání. Už tehdy nepochopen. Nojono.
P.S. Hledám nějakou šikovnou švadlenu. Hezký víkend.