Z vraku blogu – zápis číslo 41

Áááááá dneska jdu na vypsanou fixu. Teď je poslouchám a strašně ale no kdyby ste mě viděli, jak já se těšim. Musim si z domova vzít akorát drobný, aby mi při skákání nevypadla peněženka… takle mi vypadaj jenom ty drobný. Textově je to nepřenositelný asi, žejo. Škoda. Bych vlastně nechtěl sedět v práci, ale někde úplně jinde. Užil bych si tu radost. Teď třeba hraje Minehava. To bych asi skákal a kejval hlavou do rytmu a tak legračně bych cukal rukama, což dělám většinou, pak přijdu a řeknu, že jsem si skvěle zatancoval a že bych si dal pivo. Takhle akorát kejvu hlavou.
No vlastně se celej kejvám až se židle pode mnou tak jako posunuje sem tam na stranu a zpátky. Teď dohrála. Minehava. A než to člověk napíše, už začíná další. Čekám až tě potkám. A ty děláš to samý.
Můj kolega potápěč si srovnal všechny CDčka na takový velký křeslo. Má jich asi stovku různejch s růnejma programama a hlavně asi tisíc z nich je s věcma k novellu. No a já se před chvilkou vydal hledat lepící pásku(teď už vim že neúspěšně) a jak jsem se tak pohyboval po kancelářce, začal jsem tak trochu skákat, máchat rukama, uklozl jsem po banánový slupce a vrazil do křesla s cédéčkama, ty se rozlítly po celý místnosti…no masakr. V tu chvíli vchází kolega potapěč, ploutve na nohou, šnorchl v ústech, brýle frajersky nakřivo.

Vyměnim pár teplých bílých rukavic rád
Od tety Lindy, za bílou krysu.
Sebedestruktivní program, jo někdy je fajn
Někdy zas jedu
Krasojízdu
Nahoru do hvězdárny běžel
A halucinoval
Vůbec se nedíval
Ani se neotáčel

Tak to tady sami vidíte. Jinak žampióny s bramborem se docela povedly a strašně jsme se tři lidi přežrali.