Z vraku blogu – zápis číslo 42

Béééé.
Mám za sebou maximalisticky pojatý víkend, který nastartoval úplně skvělý koncert vypsaný fixy o kterým jsem v pátek nestihl napsat ale zato jsem o něm celý soustředění každýmu vyprávěl alespoň čtyřikrát a to včetně PiRa, kterej na fixe byl se mnou a zařadil se do seznamu celebrit, který koncert navštívily. To byla věta, co?
V pátek byl totiž šrumec. Ráno jsem jel vyzvednout mikrofon, šňůru a stojan k panu Maškovi Jiřímu, což je skvělej zvukař o kterým jsem toho tuším napsal už mraky. Celá akce předání na tajném místě se zkomplikovala tím, že se vybila baterie v Jiřího džípu. Paní Mašková tedy musela přijet s druhým vozem ale jelikož předání proběhlo na tajným místě, nemohla to najít a musela si nás nechat zaměřit z družice, což chvilku trvalo a my jsme jednak vyklidili Maškovic garáž, jednak docela slušně vymrzli. Pak už vlastně začala akce soustředění…ale o ní budu během týdne dělat propracovaný a naprosto novátorský report, takže se ve svém vyprávění přenesu do včerejší český lípy, přibližně do míst před odjezdem do prahy. Obr s Myshkou mě šli vyprovodit na nádraží ale když vyděli ten narvanej autobus, zdrhli. No co, taky bych to udělal, bejt na jejich místě. Do prahy jsem dorazil natěsnán mezi brunetou a blondýnou, bohužel jsem se styděl je oslovit, tak o nich nic nevím.
V matičce jsem dojel domů. Přespává u nás bratr jiří se svou přítelkyní světlanou a na večer měla má zuzka domluvenej mejdan se zůzou malárovou a když se nakonec všichni včetně celebrity PiRa sešli ve westu, obrovskej večírek začal a nad ránem skončil. Jeden pán mě v hospodě osočil, že jsem kretén když píšu na počítači, a že takoví jsou nejhorší. Co na to říct. Byl to dospělej starší člověk, tak to asi musí vědět.