Pozdravy z Blavy

Včera jsem kolem půl čtvrtý zvedl kotvy v práci a přesunul se dom.
Tam jsme s Mášou zabalili, pochystali miminko a vyrazili do stmívajícího se večera směrem na Znojmo.
Nedávno jsem dával opravit žárovku ve světle, ale klekla zase a teď, po cestě, za Jihlavou, najednou koukám, že vypadla i ta druhá. Zbývajících čtyřicet kilometrů jsem jel buď s dálkovejma nebo s blikačkama, protože mi přišlo, že ty malý světla nesvítěj skoro vůbec. Bylo to fakt nepříjemný, jednu žárovku jsem opravil ještě večer, druhou dneska ráno před hranicema se Slovenskem.

mimochodem, stánek, kde si v Čechách můžete koupit slovenskou dálniční známku je jedno z  nejnepříjemnějších míst, který jsem navštívil. dvě paní, co uměj anglicky jen „aj nýd jour pejprs“ a neberou karty. luxus hnus, totální unfriendly uklízečka system shit.

a teˇzase sedím v patnáctým patře mrakodrapu. je tu trochu dusno a nemaj tu ty obrovský kafe, co mě držej při životě doma. počkám, až se kolegové vrátěj z oběda a pak to tu pudu trochu prozkoumat…

dneska tedy večer v Bratislavě
možná navštívím Maroše
možná se zašiju v našem hypermoderním hotelu a budu pracovat na hudbě k audioknize Anihilace. Zatím jsem na ní makal hlavně v metru cestou ro práce, teď bych mohl mít soustředěnější čas.
když jsem sám v cizím městě
jsem rád, že nepiju

Komentáře nejsou povoleny.