škvrček

v pondělí jsme měli moc hezkou zkoušku s Alaverdi. líbí se mi ta klukovská kapelní energie, tolik odlišná od těch našich ezohippie kruhů. líbilo se mi, jak se Marasovi hrálo na Kittchenovu kytaru a jak jsme si pak povídali v Oku.

převčírem Kaděj odletěl na pár týdnů pracovat zpátky do Kanady. v Kanadě už je marihuana legální. Skutečně bych si chtěl na starý kolena otevřít Cofeeshop?

Nebo bych chgtěl spíš na starý kolena cvičit jógu na dřevěný verandě, kouřit brka, poštět si desky a povídat si s kamarádama, co na tom budou s věkem a volným časem podobně jako já.

včera večer jsem byl s Maruškou, hráli jsme si, nosil jsem ji v manduce, zpívali jsme si, potancovávali bytem.
na konci Bá už řiká i c.
a ujde, uběhne, ukejvá se takových sedm, osm kroků.
a překrásně voní.
v noci funí v té naší společné posteli a rotuje a kope kolem sebe. ale už se tulí a když ji něco v polospánku probudí, udělá jí dobře, když si ji přitáhnete a ona se schoulí do klubíčka ve vašem podpaží třebas.

ráno jsem se vypotácel, šel vybrat peníze a zavolal si Uber směrem do Vinoře. mladý muž s cizokrajným jménem mlčel, bylo to příjemné. pak jsem v rychlosti převzal auto a vydal se na cestu na Roztyly. Nakonec to vůbec nebylo tak složitý.

dnes je škvrček
přišel k nám do kanclu pán, vyprávět, jak to je tady v tom T-Mobile blbý a blbější
dole ve sklepě probíhá konference, na který náš generální ředitel představí novou vizi
všichni se bojeje a firmou se šířej rumory, že vyhoděj snad víc lidí, než tady vůbec je