Rým

Napřed smrkala Marunka, děťátko naše spanilé. O víkendu si na nakřáplost začala stěžovat Máša. A když jsem se v neděli večer vrátil z natáčení Highlighteru na Bulovku, kde ta moje zlatíčka lítala po dlouhých chodbách a setmělých pavilonech, abychom nakonec naštěstí zjistili, že je všechno v pořádku… když jsme všichni přijeli domů, bylo jasný, že mám rýmu a kašel a jdu taky rovnou do peřin. A v nich jsem, s krátkou včerejší a dnešní zdravotní procházkou, zůstal do teď.

Kolegyně Jana, o který jsem byl posledního půl roku víc a víc přesvědčenej, že je na mě nakrknutá, mi poslala moc hezkou zprávu, že se o mý obavě dozvěděla, a že je ta obava lichá.

ulevilo se mi moc

zároveň mi je samosebou trochu líto, že jsem se nezeptal sám, že jsem se zase bál, dopředu předpokládal, že někomu lezu na nervy.

Na třetí stranu jsem to zase dost celej já. A docela chápu, vzhledem k nedávnejm pracem možná o to altuálnějš, tu svoji zakořeněnou nejistotu. A navíc, kámo, Jana by mohla bejt klidně naštvaná, kdyby chtěla. Chyb a zpoždění se mnou zažila spoustu. Ale neni. A to je dobrý.

Díky.

* rád bych si poznamenal, že jsem dneska dostal nečekanej a moc hezkej dárek, vlastně odměnu za vystoupení, který Kittchenovi na poslední chvíli přibylo 8. 12. Je to odměna ale zároveň parádní dárek. Bratři budou koukat.

Taky děkuju, víc brzy.

ooooo, jak říkáváme s Maruškou, když jsme nadšení světem

zítra sjedu ráno na Roztyly pro fešácké křeslo na ranní focení, doodevzdám doufám články do Echa… a kolem třetí se začnu přesouvat na Letnou, kde mám schůzku kvůli rozhlasovýmu ztvárnění jedný svý dvacet let starý povídky. To je, myslim, parádní…

jinak se budu dál držet doma, pořád chrchlám

energie mám po letošním zápřahu pomálu. Měl bych jíst hodně pečeně kořenové zeleniny, červenou řepu například, když to červený svařený pořád nebudu a nechci.

 

Definitivně jsem se rozloučil s krabičkou z Ikea, v který původně byly some šroubky a která dlouhou dobu plnila funkci krabičky na “veselý cigarety”.

konečně jsem teda tim pádem dokončil i obrázky, který ji pokrejvaj. Jeden už visí na futrech.

druhej je tu, dobrou noc

 

 

Komentáře nejsou povoleny.