Krabičky

Balíčky.
Jednou z věcí, který přinesla koronavirová epidemie, jsou dodávky zásilkovejch služeb, parkující na prase na těch nejnemožnějších místech. Máša objedávala z internetu už za krále Klacka, pro mne to je ale pořád docela novinka. Zvlášť v tomhle obřím měřítku, kdy si můžete nechat dovízt prakticky cokoli.
Minulej tejden, kdy jsme v Beskydech dokončovali Kittchenovu čtrtou řadovou desku, mi přišly tři balíky. Dva měli dorazit už týden před tím. Jeden až tenhle týden. A čtvrtej, s elektrickou mašinkou na vláčkodráhu, nedorazil pro jistotu vůbec.

V tom největším balíku byly plátna. Přebírala je Jindřiška… a já až včera, po návratu, zjistil, že jich je míň, než půlka. I když to byl balík pořádnej. Zatím jsem teda napsal mail a čekám.

V druhým balíčku mi přišel vaporizér PAX 3. JE to už třetí vaporizér, kterej mám. První jsem pořídil před mnoha lety a teď z něj bafá Péťa Koubek. Druhej jsem dostal od Máši a bráchy Technaře… ale při mý spotřebě a odolnosti se ukázal příliš jemným… takže ho možná pošlu k nějakému svátečnějšímu kuřákovi. No a třetí, na doporučení Terezie Vodičky Kovalový, mám teď. Zatím to vypadá dobře. Výpar je silný a hutný, ovládání jednoduché, tvar kompaktní. Akce Maximálně jedno brko denně může začít. Dnešek zatím prima, dokonce jsem vytáh svý starý kosti a dal jim trochu zaběhat.

Ve třetím balíčku na mne čeká kytarovej efekt. Tonewheel booster od Salvation Mods. Jeden z nejkrásnějších efektů, který jsem viděl. Jeho dominantou je velký kolečko od skateboardu, kterým, kámo, ovládáš to zkreslení. Chápeš? Prostě to otáčíš nožkou a ono to kreslí.
Vrchní deska je ze starýho skejtu. Takže jsem se svýmu dětskýmu snu, stát se obratným skateboardistou, zase o něco přiblížil.
Dlouho jsem na takovej efekt myslel, ale pořád jsem se bál, že je moc drahej a že neni pro mne.
Nakonec stál přesně tolik, kolik jsem za něj mohl a chtěl dát. A že jsem to já, dostal jsem dokonce o trochu lepší cenu. Což je, ve chvíli, kdy jednáte s pánem, kterej dělá efekty pro Billyho fakin Corgana, nejlepší banán večera.
Přátelé.

Ta krabička je ještě nerozdělaná.
Zejtra.
Za světla.
Už se těším.