Výběrové dny

v pátek přijíždíme do Šemanovic až odpoledne, většinu dne odpočíváme ve stínu pergoly Nostalgickè myši. Maruška večer dostane teplotu, naštěstí se holky rozhodnou zůstat, protože to bylo nejspíš ze sluníčka a ráno je holčičce hej.

v sobotu instaluju. Společně jseme umístit 4 obrazy do kostela a pak už tluču po hřebíčcích do tvrdých zdí. Končím tak tak, zrovna se sjíždějí hosté. Rychlá a neformální vernisáž a pak víc než hodinové hraní, který mi dělá moc dobře, tuze dobře. Krásnej večer.

v neděli u Obršků v Jestřebí zkoušíme na Magnesiu Literu a je to moc hezký, bejt spolu a pracovat. Večer přesun do Prahy.

V úterý celej den na Nový scéně připravujeme a chystáme a zkoušíme Magnesiu Literu. Pŕedávàm cenu za překladový román. Místní technici mají všechno dost na párku a jako hudební doprovod jsme na chvostu zájmu i všech ostatních činitelů.
během přenosu ale všechno dopadne dobře. I když mne na začátku druhý sloky Černý najednou napadne: co když to zkazim? Zacejtim rychle se vzdouvající modrofialovou vlnu paniky. Ale podaří se mi nadechnout, vydechnout a je to pryč. Jsem tu a každej další tón, každý další slovo, přijde, kdy má. A taky že jo.

vracím se pozdě v noci a celou středu mi za ramenem vykukuje únava. Ale vyklube se to moc hezky, dokonce všichni tři s nadšenou Maruškou vyrazíme na koupaliště Na Petynku, který je poloprázdný. A je to paráda a Maru jektá zubama a nechce z vody.
večer ještě zajdu nad restauraci/kavárnu Styl a interier (hoho), kde màme sraz se Zuzanou Milulcovou. Což je megatalentovaná slovenská zpěvačka, na jejíž album Fúzie jsem přispěl dvěma textama. A jednu z písniček, se Zuzanou taky dneska ráno po sedmý hodině zpívám živě při procházce exteriérem Stylu a interiéru. Ambiciozní plán vypadà to vyšel moc pěkně. A klip k písničce Můj stín by měl být hotový v červenci… a nebo půjde s deskou v září.

no a když jsem se vràtil zpátky, poslala mi Bára Klimtová následující Recenzi Vřetena na Vltavě. Jsou to zkrátka plné, dokonale výběrové, dny.
Díky moc za ně.