holky jsou zpátky

z výletu do hotelu Luna, kolem kterého jsme mockrát jeli a říkali si, že se tam jednou stavíme. Byly tam tři Marie a jedna Jindřiška, paddleboardovali a kajačili na rybníku, v sobotu tam, dneska zpátky.

já stihl dokončit v noci z pátka na sobotu jeden z posledních úkolů našeho “lesního” studia. Bylo to krásný i energeticky intenzivní a plnotučný. V neděli jsem tak tak stihl douklidit a už jsem pílil pro zapomenutej kufr s efekty na Štvanici a pak na Harfu na zkoušku se Zvířetem. I to bylo krásný a energeticky intenzivní. Včera večer už jsem byl pěkně kantáre. Jen jsem koukal se zmrzlinou v ruce na The Stand, adaptaci Kingova románu Svědectví. Kterej mám moc rád. Čet jsem ho několikrát a seriál mi přijde super. Tuhnul jsem u toho do tří.

ráno dvouhodinovej videotelefonát v průzkumu o sebevzdělávání, kterej byl nakonec moc milej.

ráno jsem objevil rozhovor o knížce Vřeteno, kterej jsem dělal na zkoušce s Kittchenem minulej tejden. Podívat se na něj můžete tady:

a odpoledne jsem si zašel pro časopis Reportér, kde je článek o hudebnících, co během pandemie začali malovat. Nebo pracovat se dřevem třeba. Bratři Homolovi z Wohnoutů, Radůza, nebo třeba Kato. A pak tam mám super fotku od Jana Hromádka a krátkou zmínku i já. Jupijá. jupi you. Čekujte na stánkách.

Na jedný dvoustránce s Katem (a Radůzou, co neni vidět)