Nejlepší dárek

Zrovna tady tu černou krabičku držím v ruce. A druhá je na dohled. Mým nejlepším letošním dárkem jsou dvě černý krabičky, který jsem dostal od Máši. A Rudišova knížka od maminky. Všechny dárky pochopitelně byly skvělý. Ale kdybych měl vybrat, asi to budou tyhle tři.

Winterbergovu poslední cestu tu mám s sebou, ale zatím jsem se do žádný knížky nepustil. Buď píšu blog, hehe, nebo dokoukávám Vikingy, případně topím v kamnech, maluju, nebo dělám na tom Nebelovi.

Jedna černá krabička obsahuje parfém z Lushe, kterej se jmenuje Lord Of Misrule. Napřed si ho pořídil Honza Hofman, se kterým hrajeme ve Vile Štvanice… pak si ho pořídila Anička Kameníková ze stejného představení. A já ho málem dostal od Máši, když jsme byli v září v Dresden. Ale nějak jsem ho tehdy odmítl a pak mi to celej podzim bylo trochu líto. No a teď ho mám taky. Až přijdete na představení Les sebevrahů, třeba ho ucítíte. Osmýho a devátýho února.

No a druhá černá krabička, možná spíš malej tubus, to jsem nevěděl. Napřed mě napadlo, že to budenějakej megadrahej mlínek na pepř či sůl, anžto rád solim a pepřim a Máša nám před rokem vyhodila mlínek na pepř s tim, že mele plasty a tak jsme teď dlouho neměli nic. Až jsem si nedávno nějakej šikovnej koupil. A teď teda že bych dostal ještě jeden? Diamantovej třeba?

Ale ne. Dostal jsem nejčernějčí barvu na světě. Kdysi jsem o ní mluvil, našel jsem video chlapa, co jí vyrábí a pak ukazuje, jak moc ta jeho černá pohlcuje světlo proti těm ostatním. No a Máša mi ještě vyprávěla, že nějakej týpek vymyslel takovouhle černočernou barvu a nechal si ji patentovat. Což naštvalo jiný týpky, vymysleli napřed ještě černější černou a nakonec třetí verzi… kterou si můžou koupit všichni lidi na světě. Kromě toho prvního chlápka, co si zaregistroval jeden odstín barvy jen pro sebe.
Tak teď mám nejčernější barvu s historkou.
Už jsem ji dvakrát použil.
Je fakt černá.
Fakticky fakt.
Však se podívejte sami.

tak jsem chtěl říct, moje milá, že ti za ty báječný dárky moc děkuju. Seš super. A k tomu ještě spolu máme dceru, která je taky super. Nejlepší dárky. Díky za ně