nátisk

dneska jsem kolem dvanácté vyrazil Jeřabinou do Vokovic, do firmy Signpek, podívat se na zkušební nátisk plakátu, kterej jsem nakonec nechal vyrobit z jednoho Ponornýho města. Původně jsem chtěl udělat jeden plakát v 99 verzích, nebo tři různý po 33. Ale 99 plakátů v tý kvalitě a na papíře, kterou bych chtěl, vyjde na víc jak 36 000, který pochopitelně teď před výstavou, po dvou měsících bez prodávání, nemám. A tak jsem našel půlku a budu si nechávat tisknout prvních 33 a ty zbejvající dodělám časem.

Signpek doporučila kamarádka ToyBox a skutečně je s nima skvělá domluva. A tisk je skutečně prvnotřídní. Až tak, že se ukázaly nedokonalosti scanování… i proto, že jsme se snažili scanovat celej, zvlněnej blok… a tak jsem se na základě nátisku zdarma rozhodl znovu obrázek sejmlout. tentokrát jsem všechny vyndal z bloku a postupně nascanoval všechn 39/40 kousků.

babička s červenou pusou si dneska na odpoledne vzala Marušku a pak nám posílala videa, jak holčička nadšeně točí na školním hrnčířským kruhu. před pár dny to viděla v nějaký pohádce a tuze to chtěla zkusit. a lup, už je to. na videu se soustředí i z plna hrdla směje… paráda. Myslím, že si to obě děvčata užila báječně.

Máša zatím psala, já doscanoval, nasdílel na instagram a Facebook první várku… a pak maloval a poslouchal audioknihu a maloval.

Včera mi přišlo potvrzení, že hudba k první části trilogie Trujkunt pro Audioknihy je konečně schválená, tak mám velikou radost.

Další rychlý únorový den s datem 22. 2. 2022.

Dneska umřel Mark Lanegan.

Situace na Ukrajině se pozvolna mění, Moskva se nechala slyšet, že uzná proruské separatistické oblasti. Ze svý pozice za stolem v Praze vůbec netuším, jak se taková situace může dál vyvíjet.

zejtra ve vanáct se pojedu podívat do Vokovic na další nátisk.