Předvánoční obrazárna

Předvánoční obrazárna ve středu 14. 12. dopadla výborně. Martina Dobiášová mi zapůjčila tuze hezký prostor, do kterého jsem napřed půl dne stěhoval obrazy a zároveň se snažil vyřešit parkování v Šafaříkově, kde se dá stát jen hodinu… no zkrátka sen.
Zdeněk Regál přivezl velký Hlavokraje, metr krát metr velký plátna z Tančírny.
pak postupně začali chodit kamarádi, sem tam si někdo něco koupil, sem tam nikoli. Pak se hodinu neobjevil vůbec nikdo. A nakonec se pak mezi pátou a půl devátou pořád někdo stavoval a zase odcházel, bylo to moc hezký a potkal jsem spoustu dlouho neviděnejch kamarádů.
Prodal jsem nakonec obrazů i obrázků docela dost, i když to taky jednu chvíli vypadalo nahnutě. A pak se to zase zhouplo na druhou stranu. Vratká loďka, dobrodružná plavba.

v tuze hezkém Studiu voicelab jsem se stavil i ve čtvrtek po obědě, předal čtyři ze šesti prodaných Hlavokrajů… zbývá jich devět. Dneska večer jsem všechno, co jsem na Obrazárně neprodal, a mám vyfocený, přidával do svý GALERIE. A na závěr jsem si nechal hrnek vychlazený kávy s mlíkem a takovou jakoby tyčinku, Kinder Pinguí. Jako takovou sladkou tečku po té jednotvárné práci.
Ale sežral jsem ji nějak v závěru dokončování, aniž bych si pořádně vlastně všiml.
Moje chyrý hodinky mi před chvilkou hlásily večerku.
Nejsem si jistej, jesli jim dneska udělám radost.