děkuju

Moji milí

Moc děkuju za neuvěřitelnou podporu, které se mi od vás všech dostalo během transformačního happeningu PROMĚNIT OBRAZY NA HUDBU. Byl to ten nejlepší dárek k 45 narozeninám, jaký si mladý muž dokáže představit.

Poslední týden před 10. 3. jsme s Petrem Ostrouchovem a Aid Kidem strávili ve studiu Golden Hive druhým kolem práce na mojí, zatim bezejmenný, sólový desce. A byl to parádně strávenej čas. Všechny písničky máme, zdá se, pohromadě. A já měl možnost vidět, jak do nich nahrávají party někteří z mých hudebních hrdinů. Úžasný a hluboký zážitky. A velká radost. Tuze děkuju.

Na stránce PROMĚNIT OBRAZY NA HUDBU

jsem nechal k prohlídnutí všechny obrazy, které se v průběhu posledního měsíce proměnily v hudbu. Velká část z nich už se přesunula k novým majitelům.

Věřím, že vám dělají stejnou radost, jako mně, když jsem je maloval. Stejnou radost, jakou jsem měl ze všech společných setkání. I z té hudby, která přichází na svět. Děkuju.

Pokud jste se chtěli zapojit a nestihli jste to, mám pro vás fantastickou zprávu. Ve skutečnosti nic nekončí. Dokud to bude dávat smysl, dál budu malovat obrazy a proměňovat je na hudbu a živobytí pro svou rodinu. Protože to je v podstatě to, co dělám. Proměňuju život na hudbu. Na umění. A dokud to půjde, budu v tom pokračovat.

Aktuální galerii najdete na stránce OBRAZY