instalatérem

laté… dal bych si laté

ráno vyrazim odevzdat řidičák. Po cestě stihnu v pobočce na Štrossu vyřešit novou značku na parkování, na Vyšehradě potkat dalšího Jakuba Königa, kterej se ke mně sám přihlásil a na místě se ještě dozvím, že po čtvrt roce budu moci v Litoměřicích požádat o prominutí zbytku a vrácení řidičáku. Tak uvidíme, jak to půjde.
Po cestě zpátky jsem ještě stihl předrozjednat s paní z Přestupkového, aby mi všechny pokuty za špatné parkování, které jsem za ten měsíc nasbíral, sloučili do jedný. Takže místo skoro 5000 budu platit 700. Což je dobrá zpráva.
V po desáté jsem byl už zase zpátky doma. ono to brzké vstávání, v tomto případě tedy původně kvůli Maruščiným antibiotikům, má něco do sebe.
kolem páté jsem ještě nabral ikea těšku plnou obrazů, tři velký vzal pod paží a odešel to nainstalovat do Chutnej, kde ve středu hrajeme s Domingem a kde výstavu otevřeme. Nainstalováno jsem měl za chvilku. Hřebíky už visely na těch správnejch místech a shodli jsme se, že budeme střídmější. Ještě jsem si pár obrazů odnes zase zpátky dom.

a teď tu usínám nad klávesnicí.
To bylo plánů. `
Snad si aspoň zuby vyčistim.
Možná bude jenom stačit, když to napíšu.