Z vraku blogu – zápis číslo 43

Dneska už mám za sebou docela dlouhej den. Ráno jsem chtěl vyprovodit susann která jede na imatrikulaci do Českých Budějovic. Takže jsme vstávali v půl pátý a v ranním šeru (nebo spíš tmě) jsme dojeli 193jkou na Pankrác, tam jsem ji předal a už je v tahu.
Ještě jsem si pak lehnul, ale nemohl jsem usnout a pochopitelně jsem zabral až půl hodiny před plánovaným vstáváním, ale vzbudil jsem se s veselou myslí a jsem takový celý spokojený. Což mi příliš nekazí ani fakt, že Compi za mými zády právě každý dvě vteřiny obdrží nějakej mail z neznámý adresy a že stejně tak úplně svěže nepracuje. Lhostejným mě to nenechává, ale už jsem se dostal za hranici horizontu události, takže cokoli co se teď s tim kompem bude dít už ke mně nedolítne.
Včera jsem těsně před plánovaným odchodem – viz vzkazárna – zjistil, že nás nadl nějakej hacker zase a že samozřejmě počítače s win2000 má nejradši. No a sraz s FF na spadnutí, koncert Roudýr a sautpó na kterej se sakra těšim, to samý. A pan FF nezvedá telefony. Takže je asi někde má. Tudíž se mu nedovolám, že musim schůzku rušit. Takže tam musim vyrazit. Vyběhl jsem a místo v celou pět jsem do roxy dorazil v půl. Ff už tam samosebou nebyl, jelikož toho měl na práci a vůbec i tak normálně taky dost, aby seděl sám v nějaký hospodě a koukal na věšák. Tehdy jsem se vrátil, doinstaloval počítač, kterej je pořád stejně nějak vykotlaný… no a za chvilku bych měl jít nahrávat s Dnesjazzem ukolébavku a nejsem rozezpívanej a nemám nic na sebe a jak nahatej a nerozezpívanej pojedu na anděla, to teda fakt nevim.
Víte to vy?