dny v tejdnu

pořád se mi daří vstávat brzo
legračně přešlapuju u vymejvání lahvičky, do který naleju převařenou vodu, kterou dám ohřát, aby se v ní rozpustil Nutrilon. Většinou krátce po tom, co se vzbudim, začnu potřebovat čůrat jak blázen, ale snažím se dát vodu hřát ještě před tím, než si odskočím. Proto to přešlapování.

Pěšky přes cíp Stromovky, někdy k Výstavišti, někdy až na Holešovice. Vyhejbám se tak obvyklýmu bottlenecku na Vltavský.

Dvacet minut metrem… a pak Roztyly, kde vždycky fouká víc, než na Letný.
Dneska a zejtra tady jsem dýl. Odbavuju příspěvky, tasky, schůzky prosím pěkně, zadávám objednávky (to furt ještě neumim zcela), piju Club-Mate z bedny nebo kávu…

Včera jsem vyrazil brzy. Bára Evil Hand, která se i se svým přítelem Edgarem stavila na mý oslavě, mi dala ka narozeninám termín a tak mám od včerejšího odpoledne na levým rameni Zvíře jménem Podzim, jak jsem si ho sám nakreslil…

Pak jsem si ještě skočil koupit konopný tenisky… a už abych zase fakturoval. Naštěstí je teď na to dobrej čas. Takže budu.

Běžný dny v tejdnu tu jsou zvláštně roztahaný.
Přišla mi nabídka na hraní v Bratislavě na přespříští tejden
Asi ji využiju… když si domluvím v Blavě i pracovní schůzku, mohl bych dostat běžný pracovní hotel. Začíná se to zajímavě mixovat.

Žádný běžný dny nejsou