Bohaté dny

v pátek hraju na narozeninách Vojty Vlka, kterej mi z dalekejch cest přivezl malýho Buddhu, několik obrázků Saraswati a moderního Ganeshu, co nám sedí v kuchyni.
Krátký hraní bez mikrofonu, ale dochází mi, jak mi zase ta hudba a to dělání hudby, hraní, zpívání, jak mi chybělo. Před půlnocí jsem doma, jako na koni.
V sobotu se vypravíme na dlouhou, krátkou procházku, s Maruškou je i malej okruh na dlouho a stihneme toho při něm spoustu. Jsem intenzivně šťastnej z toho, když spolu všichni tři takhle trávíme volnej čas. A moc, moc se těším na jaro, až bude ještě teplejš a budeme moc piknikovat a povalovat se na dece a být spolu co nejvíc.
Večer jsem pozvanej na svatbu do Studia Prám, kde jsem loni či předloni hrál jeden z nejhorších koncertů, kterej se rozpadl tak epochálně, až to skoro bylo dobrý… tentokrát tu jsou i Houpací koně a hodně lidí a úplně jiná atmosféra… a nadšená, extaticky radostná nevěsta, která má takovou radost, že má na svatbě svý oblíbený kapely, že jsem to dlouho neviděl a necejtil. Takový nadšení, paráda…
Venku prší, vevnitř to žije…
A zase, kousek před dvanáctou volám vůbz a frčím domů…

V neděli jsme dopoledne zase hlavně spolu a pak na dvoře foukáme velikánský bubliny. A zase je to úplně skvělý. Čistý radosti mýho života.

Ve dvě se přemístím do Aeroškoly, kde už má Linda a Ondra Mataj nahystanej plac… a postupně se tam během odpoledne a večera sejde většina Zvířete na schůzku a natáčení videoklipu. v jednu chvíli je tam, počkej, jedna, dva, tři, čtyři děti…. a všichni společně tancujeme a poskakujeme do zrychlený písničky Září…
Maruška má koženou bundičku a vypadá jako malá verze nějaký rockový hvězdy, naše smečka je pohromadě, chodíme na brka na dvorek a pijeme Cluby-Mate… a je to parádní neděle.

Večer pak ještě sedíme s Tomem a Aid Kidem v Lajce, kde se potkáme s Lucií a Jiřím Vaňkem, kterej se před pár hodinama vrátil z lesů… a je to moc hezký setkání… a pak už je pozdě a už nás to všechno posílá spát… a tak jdeme spát

dneska ráno do práce
napsat rychle scénář pro Highlighter… a v krátký pauze před natáčením se dá ještě vysmrknout tenhle rychlej post…
pak, po natáčení bych se ještě mohl stihnout najíst…
a buď pak i koupit mikinu či cardigan na Chodově… a nebo frčet rovnou na Háje na zatím polední, třetí dohodnutou psychoterapeutickou hodinu.
a půl.

je to bohatej život
jsem za něj vděčnej
zdravím svý bratry
a sestry
po celym světě