Warhorse

posledních pár dní jaem pracoval na zkušebním úkolu na pozici scénáristy počítačových her pro Warhorse, kteří před pár lety totálně zabili hrou Kingdom Come: Deliverance. Na Macu ji nerozběhám a tak jsem koukal na spoustu videí na youtube a je to teda velká paráda. A i když jsem teď vzrušenej zvýšeným zájmem o obrazy, pracovat částečně jako scénárista podobnejch věcí by mne moc bavilo. Práce mne těšila a měl jsem z ní fakt radost. Tak uvidíme.

jinak hodně chodímes malou Maruškou na procházky po okolí. Často na místa, kde Máša sama nebyla, nebo velmi dávno. Jako třeba včera, kdy jsme vylezli na kopec, co na něj koukáme z oken ložnice. A došli k velkolepý katedrální aleji, která se jako vystupující páteř velikánskýho Zvířete jménem Podzim rýsuje na horizontu.

tady jsem namaloval podle toho výhledu z ložnice obraz. Mám z něj velkou radost, nebyl jsem si jistej, jestli tu vizi dokážu přenýst na plátno. Ale podle mě to klaplo.

Vzhledem k tomu, že je pro Mášu vlastně hodně osobní, nejspíš zůstane doma. Ale už mám dva zájemce, pokud bychom se rozhodli jinak.

Medicine Buddha a Milovník Spirál, který jsem namaloval na větší plátna minulej tejden, už jsou prodaný. Mám z toho nečekaně radostnej a šťastnej pocit. Cejtim vděk, že mám takovouhle možnost pracovat… a že ta moje práce někoho oslovuje a láká.
I za to, že můžu bejt s Maruškou klidně hodinu a půl ma prázdným dětským hřišti a pokud chce, mohu ji houpat do aleluja.

Komentáře nejsou povoleny.