dneska

dneska jsem si kupříkladu v Soukenické pořídil akrylové barvy ve velikých tubách. Inkousty v mejch oblíbenejch barvách jsou už vybraný a slečna mi vysvětlila, jak barvy promíchám s roztokem… tak jsem zvědavej.
Na velký zvíře do Drážďan mi padly skoro všechny červený inkousty, jeden a půl lahvičky různejch modří, sakra, velký plátno toho spolyká spoustu. MYslím, že už jsem s ním skoro hotovej. Ale líbí se mi ho mít venku, opřený o skříň, který se říká Ludvík. A když mě něco napadne, do příštího víkendu, kdy by se měl v Praze ukázat Steffen, můžu to ještě dodělat.
Do toho jsem začal s předělaným kouskem Muž a jeho stín, kterej na mě ráno vyskočil, že jsem ho sdílel na Facebooku. Maloval jsem ho během velký návštěvy, kdy se u nás sešla Mášina maminka Marie a táta Jindřich a Mášina ségra Jindřiška s vyvrknutým kotníkem. Byla to dobrá návštěva a moc milý setkání.
Stejně, jako byl prima sraz s Radkou Zahradníkovou, která mne pozvala kromě jiného na výstavu do Gasku a která ji připravovala a pomáhala nám s Terkou Gsöllhoferovou házet na pile latě do velkýho tranzitu, když jsme před 21. září stavěli na nádvoří zvíře.
A super bylo i krátký setkání s Bárou Evil Hand.

Dneska to byl den dobrých setkání