letí to, letí

strávili jsme minulý týden s děvčaty den a noc v překrásný Valdštejnský Lodžii se Simonou Babčákovou a jejími přáteli při vymejšlení nových věcí.

ve středu moc hezký koncert v Olomouci s Aid Kidem, posezení na velký zahrádce u starýho letního kina, hotel, ráno vlakem zpátky…

ve čtvrtek den, koupání a spaní pod širákem v přechodným domě u Amelie, kde Marušku pokousali komáři tak, až si všichni myslí, že má neštovice. chuděra byla celá flekatá, pořád vklastně trochu je. ale v Berounce s křidýlky plavala statečně a neohroženě. nějaký opravdový plavání by jí jistě udělalo dobře.

v sobotu parádní koncert se Zvířetem v brněnským Kabinetu Múz. vedro jako v peci, vyprodáno, neuvěřitelná energie a síla. miluju to. A mám moc rád i hraní a felení v Kabinetu.

Podařilo se mi předat i dva prodané obrazy a plakáty, takže to vypadá, že společně s naspořenými penězi ze začátku měsíce, vyjdeme i během srpna. To je super a skvělý znamení.

V neděli jsme se přesunuli do Jeseníku k Migovi, kde Máša absolvovala noční dýchání, abych si další užil z pondělí na úterý, tedy na dnešek, já.

kromě práce jsme se koupali v hlubokém lomu, opékali haloumi sýr, spali v maringotce, hráli si s dětma a bečeli na berana a kozy.

Dneska jsme dlouze na několikrát jeli do Prahy. Stavili jsme se na návštěvě u Tomáše Neuwertha na chalupě, kde jsme nahrávali s Kittchen. Teď tam byli s Kamkou, Emou a Štěpánkou na prázdninách. Holky už jsou velký slečny. Je to úlet. Před dvěma lety to byly ještě děti. Řek bych. A pár let před tím úplně.
Teď má Ema hlubokej hlas a obě dcerky už přerostly maminku, jen to hvízdne.

V Hradci Králové jsme stihli smažák a pak domů… cesta nám zabrala od 11:00 do 18:00, ke konci už jsem byl docela utahanej a nepříliš vrlej. vznikla z toho ale moc zajímavá a přínosná debata, když jsme přijeli dom.

Holky šly spat a já ještě projel scénář hry, kterou chystá divadlo Letí a ke který budu dělat hudbu. Sotva jsem ho dočet, režisérka Kasha poslala novou verzi.
Taky jsem zrevidoval zrevidovanou povídku pro Paseku. Všechny navrhovaný změny jsem přijal, Bára je super šikovná editorka.
A teď? Teď jdu spat,
dobrou

venku se potichu rozpršelo