Borkovej župan day

Převčírem jsem dostal další dvě zakázky na obrazy a jeden dodělal a odevzdal. Včera mi pan Jan přivezl plátna a barvy, poslední modrou a bílou jsem použil na Pozorovatele a na obraz, na kterým jsou zatím jen modrobílý skvrny. Ale myslim, že na něm večer budou lidi, co seděj kolem ohně. Tak, jako jsme minulý a předminulý týden sedávali na Moravě.

Pozorovatele jsem prodal dneska ráno. A dostal další zakázku. Je možný, že se ze mě, tak nějak pod rukou, nezpozorovaně, stal malíř?
troufnu si na to? nebo už jsem si troufnul?

Od soboty jsme s Maru doma sami. Máme štěstí, že jsme se mohli účastnit několika krátkých výletů do přírody, Maruška se během dvou skamarádila s malým Teodorem Chramostou. Je vidět, jak moc je hladová po kontaktu se svejma vrstevníkama. A jak jí to dělá dobře.

moje maminka nám teď volá denně, aby nás zkontrolovala. Myslím ale, že se nám takhle ve dvou vede vlastně moc hezky. Řekl bych, že to bude o něco punkovější péče, než má Maruška od Máši. A taky se nám stejská. Ale za sebe si ten čas s naší holčičkou užívám.
zrovna hrajeme pexeso v posteli, Maruška má na sobě oblíbenej župan, co dostala od Borka z Vonoklas. Od Borka, co má dneska desátý narozeniny. Ve stejnej den, kdy je slaví Yvona Lucká. A taky v ten samej den, kdy se narodila Máša. Přeju vám všem hodně štěstí, zdraví, radosti a lásky.

Zpátky k pexesu

Komentáře nejsou povoleny.