první podzimní stručník

vyrazili jsme nakonec i s Maruškou na návštěvu na Kudlov k manželům Čermákovým. Měli jsme se tam všichni tři jako v bavlnce.
jako ve zlaté bavlnce vykládané lahodnými brilianty.

předminulej pátek jsem před Zlínským zámkem hrál na střídačku písničky s Martinem Evženem Kyšperským. Moc se mi to líbilo. Vyzkoušel jsem úspěšně krásnej novej efekt od Red Ant, kterej se jmenuje Indigo a je parádně modrej… a taky se mi vyrval z kytary ten šroub, co na něm drží pás. paráda. koncert jsem dohrál v sedě, Martin se kolegiálně přidal.

minulej pátek jsme hráli se Zvířetem v Litomyšli v klubu Kotelna. Bylo to na sezení a v klubu bylo dohromady třeba 60 lidí. Ale všichni jsme byli moc spokojení a š’tastní, že můžeme hrát. A že jsme spolu.

V sobotu jsem odjel do lesů, přivítat svýho kamaráda, co se vracel z meditačního ústraní. bylo to moc krásný, bejt zase na tom svatým místě, bejt tam s Maruškama, moct se zapojit jen tak letmo přes den, kde jsem loni kmital… a pak si přivstat a čekat, až se s z mlžnýho lesa vynoří jedna postava za druhou…
velkej vděk

včera jsme si udělali malou neděli
jinak máme dny našvihaný prací a programama… já chodím do divadla a začal jsem zase pomalu malovat… a Máša píše scénáře a natáčí Tattoo polepšovnu a spolu se snažíme co nejlíp popečovat to naše děťátko milovaný.
Děťátko milovaný se má čile k světu. Vypráví, zažívá, zkouší, objevuje… je krásný bejt u toho.

Ve vzduchu je cejtit podzim.
Dneska jsme postávali před MeetFactory, kde teď zkoušíme s divadlem… a už si to nešlo s ničim splíst. podzim je tady.
tak opatrně…