Dvakrát Dobrý večer dva

Jak řekl Aid Kid, když do tmy plápolal ten obří oheň: další z tvejch zhulenejch nápadů, co se povedlo zrealizovat.

koukal jsem na to a řikal si, že jo. Byl to tehdy náročnej den. Těžká příprava, shánění peněz, vymejšlení, kreslení, organizování. Tahání větví. Přetahování se o místo. A zima, zima, zima.

jak ale do tmy nad Cechem svatého Vojtěcha šlehaly plameny, všechno tohle bylo jedno. Další z obrazů v mý hlavě, který vyplul do reálnýho světa…  aby za chvilku zase zmizel v plamenech. Mám velký štěstí.

K písničce Dobrý večer 1 ale vznikly ve stejnou dobu klipy dva. Přesně v intencích toho, čemu řikám znamení.

původní plán byl připravit na Dobrý večer 1 video z našich projekcí. Dlouho jsem o něj Lindu prosil a pustila se do něj ve chvíli, kdy Jirka Horenský rozjel přípravy na natáčení Dobrý večer 3.

zvolená kamera a čas a čert ví, co všechno, nakonec můžou za to, že se klip na Trojku posouvá na podzim… a natočenej materiál se hodí jen a jen na jedničku. Do toho dostříhala Linda parádní video.

A tak máme dva klipy na jednu písničku. Neni to ekonomický, co se týče naší strmý cesty za slávou, dělat podobný věci nás na ní asi vzhůru neposune. Ale je to krásný. A je to rrradost. A je to hudba. Práce, na který záleží. A tak vám sem rovnou přidám i Lindino video, ať si ty mantřičky můžete pustit s obrázkama podle svýho gusta. Užijte si to.

 

Komentáře nejsou povoleny.