Unplugged

zase stejná story, to je jak předloni s Kittchenem, kdy jsem hrál dvojáky a trojáky a začal ztrácet a zapomínat věci ve velkým. Masku, pedalboard, kabely.

dneska jsem si zase nechal doma počítač, přesně stejně, jako naposled. Taky jsem vstal brzo, taky je čtvrtek a ráno mě čekala neoblíbená jablečná schůzka/call, zase musim dneska zmizet v jednu. Takže když to na mě na spadový loučce dopadlo, že mám tašku nějakou lehkou, když jsem si vybavil, jak uklízim počítač a řikám si, hlavně si ho zase nezapomenout vzít, začal jsem dělat takový to:

neee, neeee, kurvaaaa, neee

jablečná schůzka se nekonala. Seděl jsem v zasedačce a čekal, ale nic. Pak jsem si šel koupit kafe a asi si vezmu blok a přípravu na příští Highlighter si udělám unplugged.

jako Kurt Cobain

 

A stejně, jako tehdy to pro mne znamenalo jasnej pokyn, vystoupit z toho kolotoče hraní, pití, střízlivění, hraní, hraní, pití, hraní, pití, pití, hraní, střízliv… pití… i teď to předznamenává změny, který jsem avizoval v návaznosti na ten bájo židovskej vtip s tabulkou TO NEBUDE  POŘÁD. Na konci roku končí i můj ofiko půlúvazek v T-Mobile, přesouvá se na Slovensko. Zůstanu tu jen jako placenej dodavatel exkluzivního obsahu. Přibližně dalším půlúvazkem. Zbytek bych si rád nechal volnej pro tvorbu, pro psaní, hraní, kreslení… a hlavně pro to, bejt co nejvíc s Mášou a Maruškou.

Když odhlídnu od toho, že to je můj druhej podpobnej odchod z velký telekomunikační firmy, je to taky splněnej sen. Takhle nějak jsem si konec a pokračování v T představoval, jen to mělo podle plánu přijít o půl roku později.

Jak si jistě vzpomeneš, laskavý čtenáři, tohle je metr, kterej jsem střihal. A teď mi někdo zkrátil zbytek o pořádnej kus.

Děkuju.

Věřím, že i firmě se uleví. Co s takovým unplugged zaměstnancem na postu, kde musíš bejt uspořádanej, dochvilnej a hlavně …

zapojenej.

hezkej den

dneska Plzeň a pak odpočinek, odpočinek, odpočinek