Nitra krabiček

Mistr Vapo

prvním rozbaleným balíčkem byl tenhle moderní vaporizér. Je to kousek, oficiálně pojmenovanej PAX 3.

když jsem byl malej, narazil jsem na Paprsky smrti inženýra Garika? Garina? Nevim. Je tam jedno místo, kdy těma paprskama někdo vypálí ze Země do Měsíce obrovský slovo PAX, jakože latinsky mír. Tušim, že se pak ukázalo, že to slovo bylo PAIX, ale abych to tady v telefonu ještě googloval, pane redaktore, to se mi prosimvás nezlobte.

po necelém týdnu testování mohu potvrdit, že funguje znamenitě.

Kamarád booster

zato tuhle druhou krabičku jsem zatím neozkoušel. Ještě jsem ji ani nevsadil do pedalboardu, pořád ji mám v té krásné krabičce. Navrch jsem od Salvation Audio dostal i tričko, takže můžu, až jednou budou festivaly, sbírat obdivný pohledy kytaristů. Což se mi jinak stává spíš zŕídka.

pár dní jsme stràvili v krásném moderním dŕevoskleněném domě u Maruščina kmotra Mateze a jeho přítele. Bylo to klidné a hezké. Hodně jsem maloval a zároveň hodně dával pozor, abych nic krásného moderního dřevoskleněnèho neobarvil.
což se víceméně povedlo.

zpřísňují se pravidla pro pohyb osob. Zatímco před 14 dny v Teplicích proběhl papalášskej večírek, kde se náhodou sešla politická smetánka. Už tolik podobnejch věcí se od začátku pandemie stalo. Už tolik podobnejch “nezajímáte nás, můžem co chcem, smějem se vám do ksichtu” situací.

my jsme zatím schovaný v nitrech svejch krabiček. Objednávàme si věci po internetu. A radujem se z maličkostí.