Vernisáž v Kopřivnici

Foto Jiří Janda

Ivonu Königovou a jejího muže Tomáše Kadeřábka znám přes Neuwerthovy. Vím, že hodně cestovali po světě. A nedávno se vrátili zase zpátky. A v Kopřivnici otevírají pop up galerii TOKIVO.
mám tu čest se souhrou náhod stát prvním vystavujícím. Minulý týden si přifrčeli Za školu pro celou tamní výstavu a přihodil jsem jim i něco navrch. A v pátek ráno jedu vlakem tam, abychom kolem šesté udělali vernisáž.
může to bejt jakýkoli. Může nikdo nepřijít, může tam bejt plno. Může to bejt úspěch, dobrodružství, nebo oboje. Nebo ani jedno. Těšim se.

včera jsem celej den dodělàval hudbu k pohádce o vlkovi, co snil o cestě na Měsíc. Ráno kolem deváté jsem si k tomu sedl a s dvěma malými přestávkami jsem tak seděl do deseti večer. Byla to slušná šichta. Mám ovšem dojem, že by to mohlo bejt super a pohádce dost pomoct. Udělal jsem dobrou čtvrt hodinku nový hudby a pak přearanžovával a měnil spoustu stávající. Podle poznámek režiséra Pepy a zvukaře Radima, co kupodivu neslyší na jméno Aleš, kterým ho tvrdošíjně oslovuju.

jinak maluju
procházím se s Maruškou po Stomovce
už zase chodíme k bílýmu stanu Azyl 78 na nanuka a limonádu.

dneska neměli nanuky