Galerie

Je to už měsíc, co pro mne Máša připravila na blog galerii. Ale zasekl jsem se s aktualizací systému, celého blogu, svého počítače a taky s tím, že se mi nedařilo trefit správnou velikost a postup přidávání.
Nakonec jsme si na to sedli a Máša mi všechno vysvětlila, takže jsem teď během posledních pár dní dělal různý přípravy a dnesk večír na to vlítnul.
Pokud vás zajímá, jak taková báječná galerie vypadá, mrkěte se do nové sekce, která se jmenuje, GALERIE.
Vidíte to? Všechny ty báječný obrázky?
Snadno si teď vyberete, který jsou prodaný, který jsou volný, nebo i je můžete projet všechny. I když všechny neni to správný slovo, protože se mi jich tam povedlo zatím nacpat jen malou část. A to primárně věci, který jsou zatím volný. A taky ty, který vznikly v průběhu letoška, nebo na přelomu roku.
A který jsem si vyfotil.
Když jsem to teď rychle spočetl, během let 2019, 20 a 21 jsem namaloval a poslal do světa asi 150 obrazů. Většinu na plátnech.
V galerii jich teď najdete nějakých sedmdesát… mix pláten a papírů… a těch papírovejch bloků, obrázků a desek s dalšíma obrázkama, mám ještě hromadu. Než já to všechno nafotim a přidám, to budu nejspíš starej kmet. Ale už teď si směle můžete vybírat. A postupně to bude přibývat. Veršování, jak z reklamy za první republiky.
Však taky pro dnešek zavírám počítač, pouštim audioknihu se životopisem Václava Havla a jdu zase malovat. To mi jde od ruky přeci jen snáz.
Krásný všední den všem.