blogosféra

“Když si tě člověk zadá do googlu,” začal ve čtvrtek rozhovor pro magazín Uni Ondřej Bezr, “vypadne mu na prvním místě, že Jakub König je český bloger.”

nojo, je to fakt, teď jsem na to koukal. Ondřej se mne ptal, jestli mi to nevadí.
A na spoustu dalších věcí. Odjinud, než jsem otázky čekal a chvilku trvalo, než jsme se postupně dostali až k Hvězdám. Což bylo bezva. Moc dobrý povídání Pod lipami.
Dneska jsme s Lucií Přichystalovou fotili fotky, který budou k rozhovoru. Na Štvanici svítilo sluníčko jako blázen, čekali jsme trochu na mraky, na rozptýlenější světlo, než ten popolední výpal. Stavili jsme se i u Pavly Chramostové pro část kostýmu na páteční natáčení klipu v Šemanovicích a vrátili se na Štvanici udělat pár snímků i v něm. S ním. Zkrátka.
po limonádě, kterou jsme na závěr popíjeli u Vily Štvanice i s Luciinou šestiletou dcerkou, která se statečně vláčela po výletu do Prahy navrch s fotografující maminkou sem a tam po ostrově, jsme se zvedli… já odnýst kostým a na schůzku kvůli klipu k Chramostovým, děvčata na vlak do Prahy… a od severu se přihnala ostrá bouřka a průtrž, tak tak jsem to stih.

vypadá to všechno velmi slibně. Chtělo by to, sehnat někde ještě asi tak 30 000. Haha. To bych moh podepsat.

zejtra se do toho pustím

a teď?

teď musim spát

dobrou