Všichni mají kašel

Máša a Jula pokašlávají v ložnici, Maruška kašlala tak, až jsem ji z ložnice přenesl do obýváku a teď tu tedy, s pootevřenym oknem nekašle… a vedle v pokojíčku mocně kašle Jindřich.

podzim je tu.

Videoklip k Mejdanu se nestihne, možná se povede před tím natočit jinej, kterej Honza Chramosta vymyslel a kterej se mi moc líbí. Jen je teda potřeba ještě sehnat nějaký peníze. Což mi přijde, že letos dělám snad nejvíc ze všeho. Shánim aspoň, nebo ještě. Peníze. No. Dokonce jsem k tomu napsal včera takovej upřímně rozdurděnej post. Ale pak jsem si zase řek, že jsem si to sám vybral, takovouhle cestu.

navíc jsem měl včera moc hezký setkání s mou vrstevnicí Janou, která se díky hudbě zakoukala i do obrazů a jednak si pořídila hned několik kreseb, což mi samosebou hodně pomohlo, jednak jsme si moc hezky popovídali.

a v neděli si obraz pro Leknínu vyzvedl Tonda, což bylo taky super. jednak si teda vyprali parádní portrét na oválnym plátně, co na něm kromě ostrova a hvězd vidim taky obraz dívčího obličeje, kterej mi připomíná tu androidí sekretářku z prvního Blade Runnera.

No. A než se v postu dostanu sem, už jsem ospalej, že už si nejspíš nepustim ani kousek Domu Usherů. A to je teprv půl jedenáctý.

ta dnešní mládež.
Dobrou.

taky jsem teď začal kašlat.

a Aid Kid psal, že Hvězdy nečekaně vyskočily z tušim 12 místa ve Velky sedmě, zpátky na prvnní. Hejahou.

a teď už fakt dobrou